BETA We use cookies to improve your experience. By using architecture.com you agree to our terms of use and use of cookies. This is a new RIBA online service. We would like to hear your feedback .

Find an architect

St Clair Road

Poole

Project Details

£0.5m to £0.99M

New Build

Practice

Look Architecture

2 The Courtyard , Newbury Court , Newbury , GILLINGHAM , Dorset , SP8 4QX

Look Architecture was appointed to design a replacement house for a private client situated within the desirable Canford Cliffs area. The challenge was to design the property so it was worked around the existing large tall protected trees to the rear whilst providing a top floor living area to allow uninterrupted sea views from its cliff top location. A south facing second-floor terrace was also designed for outside living space. The four-bedroom property has a large open plan living area to the rear overlooking the garden and a double height study with a mezzanine level with high-level glazing.