BBC Broadcasting House, Portland Place, London: the unfurnished semi-circular Council Chamber lined with Tasmanian oak

Coronavirus update: Our printing service continues to operate as usual, with framed and unframed prints available for delivery in normal timescales. We would like to reassure our customers that we are observing government advice on COVID-19 and adhering to all guidance and best practice.

RIBApix ref no RIBA24762
Architect/DesignerMyer, George Val (1883-1959)
CountryUK: England
CityLondon
Subject Date1932
Image Date1932
ViewInterior
StyleArt Deco
MediumPhotoprint
Library ReferenceAP65/135
OrientationLandscape
Colour / B&W Black and white
Credit Architectural Press Archive / RIBA Collections
Notes NOTES: Broadcasting House, Portland Place, is the headquarters and registered office of the British Broadcasting Corporation.

Subject tags

fireplaces, wood, radio & television studios, offices, panelling