Chantry Row, Portmeirion: the garden elevation with balconies

Coronavirus update: Our printing service continues to operate as usual, with framed and unframed prints available for delivery in normal timescales. We would like to reassure our customers that we are observing government advice on COVID-19 and adhering to all guidance and best practice.

RIBApix ref no RIBA48171
Architect/DesignerWilliams-Ellis, Sir Clough (1883-1978)
Artist/PhotographerLambert, Sam (1927-1981)
CountryUK: Wales
CityPortmeirion
Subject Date1962
Image Date1973
ViewExterior
MediumPhotoprint
Library ReferenceAP Box 210 Portmeirion (Lambert 73314/79)
OrientationPortrait
Colour / B&W Black and white
Credit Architectural Press Archive / RIBA Collections
Notes NOTES: Built to link Chantry Cottage to the Pantheon, this one single storey building is arranged to simulate a terrace of four houses, each painted a different colour and with dummy attic windows.

Subject tags

balconies, houses, town planning, fantastic architecture, villages