Charles Hayward Research Building, Queen Elizabeth Hospital for Children, Hackney Road, Bethnal Green, London: staff common room

Coronavirus update: Our printing service continues to operate as usual, with framed and unframed prints available for delivery in normal timescales. We would like to reassure our customers that we are observing government advice on COVID-19 and adhering to all guidance and best practice.

RIBApix ref no RIBA56390
Architect/DesignerLyons Israel Ellis Partnership
Artist/PhotographerToomey, Bill (1922-)
CountryUK: England
CityLondon
Subject Date1974
Image Date1974
ViewInterior
StyleModern Movement
MediumPhotoprint
Library ReferenceAP411/16
OrientationLandscape
Colour / B&W Black and white
Credit Architectural Press Archive / RIBA Collections
Notes NOTES: This hospital site, which dates from 1870, was declared surplus to the requirements of the National Health Service and has not been used since 1996.

Subject tags

seating, tables, hospitals