Chertsey Civic Centre, Addlestone, Surrey: the entrance to the council offices

Coronavirus update: Our printing service continues to operate as usual, with framed and unframed prints available for delivery in normal timescales. We would like to reassure our customers that we are observing government advice on COVID-19 and adhering to all guidance and best practice.

RIBApix ref no RIBA76071
Architect/DesignerJellicoe & Coleridge
CountryUK: England
CityAddlestone
Subject Date1964
Image Date1965
ViewExterior
StyleModern Movement
MediumPhotoprint
Library ReferenceBM/PLA/36/A
OrientationLandscape
Colour / B&W Black and white
Credit RIBA Collections
Notes NOTES: The civic centre was constructed in two consecutive stages: the first, a long two-storey office block, the second, a two-storey block containing the council chamber and a link block.

Subject tags

office buildings, entrances, canopies, civic centres