Classroom extension for Quaker boarding school, Saffron Walden, Essex: the staff common room with the ceiling clad in Swedish redwood boarding

Coronavirus update: Our printing service continues to operate as usual, with framed and unframed prints available for delivery in normal timescales. We would like to reassure our customers that we are observing government advice on COVID-19 and adhering to all guidance and best practice.

RIBApix ref no RIBA52990
Architect/DesignerBayes, Kenneth
Design Research Unit
Artist/PhotographerMaltby, John (1910-1980)
CountryUK: England
CitySaffron Walden
Subject Date1961
Image Date1961
ViewInterior
StyleModern Movement
MediumPhotoprint
Library ReferenceMaltby 40/DRU1 (MAL 46679)
OrientationLandscape
Colour / B&W Black and white
Credit John Maltby / RIBA Collections

Subject tags

brickwork, schools, ceilings, cladding, wood, seating, tables