CNR (Consiglio Nazionale delle Ricerche) offices and research laboratories, Arsenale, Venice: the lecture theatre auditorium

Coronavirus update: Our printing service continues to operate as usual, with framed and unframed prints available for delivery in normal timescales. We would like to reassure our customers that we are observing government advice on COVID-19 and adhering to all guidance and best practice.

RIBApix ref no RIBA114187
Architect/DesignerCecchetto, Alberto (1949-)
Artist/PhotographerOrsenigo, Fulvio
CountryItaly
CityVenice
Subject Date2010
Image Date2013
ViewInterior
MediumDigital image
Library ReferenceOrsenigo 015_CNR_MG_0787
OrientationLandscape
Colour / B&W Colour
Credit ORCH Orsenigo / RIBA Collections
Notes NOTES: The offices and laboratories have been designed as a series of glass and steel boxes suspended on a framework of cast-iron beams, set within the medieval brick structure of the Arsenale.

Subject tags

office buildings, laboratories, conversion of buildings, auditoria