CVN (Consorzio Venezia Nuova) offices, Arsenale, Venice: an entrance

Coronavirus update: Our printing service continues to operate as usual, with framed and unframed prints available for delivery in normal timescales. We would like to reassure our customers that we are observing government advice on COVID-19 and adhering to all guidance and best practice.

RIBApix ref no RIBA114192
Architect/DesignerCecchetto, Alberto (1949-)
Artist/PhotographerOrsenigo, Fulvio
CountryItaly
CityVenice
Subject Date2010
Image Date2013
ViewExterior
MediumDigital image
Library ReferenceOrsenigo 003_CVN_MG_6896
OrientationLandscape
Colour / B&W Colour
Credit ORCH Orsenigo / RIBA Collections
Notes NOTES: The offices have been designed as a series of glass and steel boxes, set within the medieval brick structure of the Arsenale and utilising some of the original columns.

Subject tags

entrances, conversion of buildings, offices