Designs for alterations & additions, Jockey Club, Newmarket: details of the leather-lined walls in the Stewards Room

Coronavirus update: Our printing service continues to operate as usual, with framed and unframed prints available for delivery in normal timescales. We would like to reassure our customers that we are observing government advice on COVID-19 and adhering to all guidance and best practice.

RIBApix ref no RIBA94557
Architect/DesignerRichardson & Gill
CountryUK: England
CityNewmarket
Subject Date1936
Image Date1929
ViewInterior
StyleNeo-Georgian
MediumDrawing
Library ReferencePA1852/1(9)
OrientationPortrait
Colour / B&W Colour
Credit RIBA Collections
Notes NOTES: In 1933 Richardson & Gill began alterations and additions to the front part of the Jockey Club, including the old coffee room. The planned works were completed in 1935 but a fire gutted the rooms facing the gardens to the rear so further remodelling was carried out, finishing in the summer of 1936.

Subject tags

interior decoration, clubs