Tate Britain, Millbank, London: the new spiral staircase in the central rotunda seen from the basement

Coronavirus update: Our printing service continues to operate as usual, with framed and unframed prints available for delivery in normal timescales. We would like to reassure our customers that we are observing government advice on COVID-19 and adhering to all guidance and best practice.

RIBApix ref no RIBA93494
Architect/DesignerCaruso St John Architects
Artist/PhotographerSanvito, Agnese
CountryUK: England
CityLondon
Subject Date2013
Image Date2013
ViewInterior
MediumDigital image
OrientationPortrait
Colour / B&W Colour
Credit Agnese Sanvito / RIBA Collections
Notes NOTES: The central rotunda was renovated by Caruso St John Architects, and a new spiral staircase created to link the basement, members' room, education areas and cafe.

Subject tags

spiral stairs, art galleries