The Lawns Centre (student centre), Hull University: the stairs leading to the entrance hall from the snack bar

Coronavirus update: Our printing service continues to operate as usual, with framed and unframed prints available for delivery in normal timescales. We would like to reassure our customers that we are observing government advice on COVID-19 and adhering to all guidance and best practice.

RIBApix ref no RIBA86037
Architect/DesignerGillespie Kidd & Coia
Artist/PhotographerGibson, Keith
CountryUK: England
CityHull
Subject Date1967
Image Date1968
ViewInterior
StyleModern Movement
MediumPhotoprint
Library ReferenceAP Box 789 Hull
OrientationPortrait
Colour / B&W Black and white
Credit Architectural Press Archive / RIBA Collections
Notes NOTES: The student centre included lecture rooms, a library and leisure facilities and was designed to serve the six halls of residence.

Subject tags

University buildings, stairs, cultural centres, entrance halls