Visitors Centre, Battleby House, Redgorton, Perthshire

Coronavirus update: Our printing service continues to operate as usual, with framed and unframed prints available for delivery in normal timescales. We would like to reassure our customers that we are observing government advice on COVID-19 and adhering to all guidance and best practice.

RIBApix ref no RIBA74948
Architect/DesignerMorris & Steedman
Artist/PhotographerSnoek, Henk (1915-1980)
CountryUK: Scotland
CityRedgorton
Subject Date1974
Image Date1973
ViewInterior
MediumPhotoprint
Library ReferenceBM/CUL/37/A (S73 5118)
OrientationLandscape
Colour / B&W Black and white
Credit Henk Snoek / RIBA Collections
Notes NOTES: This is a conversion of the old Victorian stable block in the grounds of Battleby House into a visitors' centre for the Countryside Commission for Scotland.

Subject tags

roofs, cultural centres, conversion of buildings, stables