Young Vic, The Cut, Waterloo, London: detail of the aluminium mesh facade

Coronavirus update: Our printing service continues to operate as usual, with framed and unframed prints available for delivery in normal timescales. We would like to reassure our customers that we are observing government advice on COVID-19 and adhering to all guidance and best practice.

RIBApix ref no RIBA45882
Architect/DesignerHaworth Tompkins Architects
Artist/PhotographerHope-Fitch, Christopher
CountryUK: England
CityLondon
Subject Date1970
Image Date2009
ViewExterior
MediumDigital image
OrientationLandscape
Colour / B&W Colour
Credit Christopher Hope-Fitch / RIBA Collections
Notes NOTES: This venue, a breeze-block building constructed out of a former butcher's shop and an adjacent bomb-site, opened in 1970 and was designed by Howell Killick & Partridge. It was refurbished by Haworth Tompkins Architects in 2004-2006.

Subject tags

cladding, theatres, aluminium